Sky Links
GRENKE Leasing

Nooit meer keuzestress dankzij onze handige laptopkiezer!

Het zoeken van een nieuwe laptop, een heuse uitdaging... Dat zou je denken! Wij helpen je stap voor stap naar de juiste laptop. Zo hoef je nooit te piekeren of je de juiste laptop hebt aangekocht.
Klik op 'START' hieronder om meteen te beginnen!

Op zoek naar de juiste laptop

Je kent het probleem wel: je zoekt een nieuwe laptop, maar tussen alle merken, processoren, features en schermgroottes raak je al snel het overzicht kwijt.
ALTERNATE ondersteunt jou hier graag bij! Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste specificaties en waarom ze net zo belangrijk zijn.
Stap voor stap kom jij zo dichter bij jouw ideale laptop!


Wat is belangrijk bij het aankopen van een nieuwe laptop?

Processor

De processor, ook wel CPU (Central Processing Unit) is het brein van je laptop. De processor bepaalt voor het grootste deel de prestaties van je laptop.

Grafische kaart

De grafische kaart, ook wel videokaart genoemd, zorgt ervoor dat je laptop intensieve grafische taken soepel kan uitvoeren.

Werkgeheugen

Het werkgeheugen, ook wel RAM of intern geheugen genoemd, zorgt ervoor dat je laptop lekker snel blijft werken, ook als je veel taken tegelijk probeert uit te voeren. Veel werkgeheugen is dus geen overbodige luxe!

Beeldscherm

Zonder beeldscherm zal je uiteraard niet veel zien op je laptop. De grootte van het scherm bepaalt in het algemeen ook de grootte van de laptop. Een groter scherm gaat dus doorgaans ook gepaard met een grotere en zwaardere laptop.

Opslag

Als je veel data wil opslaan, zoals foto’s, video’s, games of muziek, dan is het belangrijk om een laptop te kiezen met voldoende opslag.

Toetsenbord

Gebruik je je laptop vooral 's avonds of 's nachts? Dan is een verlicht toetsenbord onmisbaar.

Op zoek naar zakelijke laptops?

Op de ALTERNATE Business-website vind je alle zakelijke laptops die bij jouw onderneming passen. Vind je jouw ideale model niet terug, of heb je speciale noden? Contacteer dan jouw accountmanager, die zal je helpen het perfecte toestel voor jou en je onderneming te vinden.


Contacteer je accountmanager