Sky Links
GRENKE Leasing
Wij upgraden jouw onderneming
Plan je audit nu gratis in

Diensten

Ontdek onze waaier aan diensten die jouw bedrijf future-proof maken

IT-hardware

IT-hardware

Wij trekken ten strijde om je achterhaalde hardware te optimaliseren met nieuwe technologieën die je bedrijfsprocessen verder ontplooien. Van computer tot printer, ALTERNATE heeft alles wat je nodig hebt.

Bekijk assortiment
Servers op maat

Server op maat

Wil je als bedrijf je gevoelige data beschermen, heb je nood aan meer rekenkracht en/of grotere hoeveelheden opslagcapaciteit? Verwerk je vaak grote datasets, audio- en/of videobestanden en wil je dit proces versnellen? Dan kan je bij ALTERNATE kiezen uit een ruim assortiment aan servers en servercomponenten. Advies van onze experten krijg je er gratis bij.

Meer info
Leasing

Leasing

Als KMO begrijpen we dat cashflow zeer belangrijk is. Daarom hebben we voor al onze zakelijke klanten een samenwerking met GRENKE leasing. Zo hoef je geen grote investering te doen en kan je makkelijk je IT-infrastructuur updaten.

Meer info

Over ALTERNATE

Wij nemen je graag mee door onze geschiedenis

 • ...

  Oktober 2007

  ALTERNATE actief in België

  ALTERNATE opent voor het eerst haar deuren in België in Aartselaar aan de Boomsesteenweg.

 • ...

  Januari 2012

  Website revolutie

  De nieuwe website revolutioneert het bestellen van een nieuwe pc met de pc-builder. Deze checkt de compatibiliteit van alle componenten.

 • ...

  Oktober 2016

  ALTERNATE bouwt extra distributiecentrum

  Om in de toekomst nog verder te groeien en ontwikkelen is in 2016 een nieuw distributiecentrum gebouwd in Tholen, dewelke next-day delivery in België garandeert.

 • ...

  Februari 2021

  Business website lancering

  Om onze zakelijke klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij een aparte website gebouwd waar een aangepast assortiment beschikbaar is!

 • Neem deel
  aan ons
  verhaal!

Contacteer ons

Heb je vragen of wil je een audit inplannen?